Start Samtalsterapi Coaching Frigörande dans Kurser & grupper Företag Om Lotus Utveckling Kontakt Läs mer
Att gå i terapi | Varför terapi | | Priser | Metod och psykosyntes | Självkänsla

Samtalsterapi - hur går det till?

Hur går det till

Du är varmt välkommen för ett första samtal! Vi pratar då om var du befinner dig i ditt liv just nu och vilka förväntningar du har på terapin. Vad är dina behov och vad är ditt mål med att gå i terapi. Jag berättar om psykosyntesterapi och om hur jag arbetar. Det första mötet är kostnadsfritt om du väljer att boka in fler samtal därefter.

Om det känns rätt för dig bokar vi in fler samtal, vanligtvis en gång i veckan till att börja med. Varje samtal är 50 minuter långt.

Hur ofta och hur länge?
Hur ofta och hur länge du behöver gå i terapi beror på din egen situation, dina behov och ditt mål med vad terapin ska leda till. Men ofta vill vi kanske nå bestående förändringar och kan då vara i behov av stöd i den processen under en längre tid. En del väljer att gå i terapi i ett halvår, ett år eller kanske ett och ett halvt år.​

Psykosyntesterapin som jag arbetar med är en modern psykologi som utgår från att vi alla är våra egna bästa terapeuter och att terapin ska vara ”hjälp till självhjälp”. Dvs att du ska få med dig så mycket självinsikt, verktyg och hjälpmedel att du efter terapin är avslutad med större medvetenhet själv skapar ditt eget liv så som du själv vill leva.

  
rummet.jpg

                  


© Lotus Utveckling 2012   ingrid (at) lotusutveckling.se   0709-755 900   Wallingatan 37