Start Samtalsterapi Coaching Frigörande dans Kurser & grupper Företag Om Lotus Utveckling Kontakt Läs mer
Om Frigörande Dans | Kurser/Datum | Nöjda kunder | Egen grupp | Om Frigörande Dans | Anmälan, betalning, bra att veta | Läs mer

Frigörande dansSe min introduktionsfilm ovan, om Frigörande Dans i mindfulness
och läs mer nedan. Välkommen!

Att släppa allt annat och för stunden ge sig hän i rörelsen. Dansen är en form av mindfulness, medveten närvaro. Att släppa alla tankar och vara medvetet närvarande i nuet. Ett sätt att nå lugn, frid, balans och harmoni. I dansen känner du glädje, frihet och livsenergi. Ett härligt sätt att få motion för kropp och själ!

Din kropp är oändligt vis och i den finns alla sanningar. Allt vi har varit med om finns lagrat i våra celler, i vår kropp. Vår kropp talar ständigt till oss, men ibland är vi dåliga på att lyssna.

Ett sätt att komma i kontakt med sin kropp är i den fria dansen. Genom rörelsen frigörs blockeringar i kroppen och du kommer i kontakt med din egen kropp och vad den vill säga dig. I vår kropp finns också våra känslor, som vi ibland har tappat kontakten med.

Frigörande dans
I den fria dansen får du kontakt med hela dig; din kropp och själ, dina tankar och känslor. Att släppa allt annat och för stunden ge sig hän i rörelsen. Dansen är en form av mindfulness, att vara medvetet närvarande i kropp och själ – att iaktta och identifiera hur det känns att vara du - just nu. Ett sätt att nå lugn och frid, balans och harmoni.

Med hjälp av dansen går du på upptäcktsfärd i kroppen, lyssnar till vad som händer, följer impulserna från kroppens egen intelligens - fri i rytmen och rörelserna. Inga krav eller "måsten". Du dansar och rör dig helt fritt, så som du och din kropp vill röra sig just nu.

Närvaron, andningen och de fria rörelserna löser upp spänningar, frigör livsenergi och utvecklar din intuitiva förmåga. Ett frigörande, helande och läkande sätt att komma i kontakt med dig själv och din potential. 

Ingrid_dansar.JPG-for-web-normal.jpg 

                  


© Lotus Utveckling 2012   ingrid (at) lotusutveckling.se   0709-755 900   Wallingatan 37