Start Samtalsterapi Coaching Frigörande dans Kurser & grupper Företag Om Lotus Utveckling Kontakt Läs mer
Om Frigörande Dans | Kurser/Datum | | Egen grupp | Om Frigörande Dans | Anmälan, betalning, bra att veta | Läs mer

Nöjda kunder

Här kan du läsa vad andra tycker som har brukar dansa Frigörande dans med mig:

”För mig är frigörande dans det snabbaste sättet att få kontakt med mig själv. Och jag älskar att röra mig till musik! Låter mig gärna guidas av Ingrid som tar en med på de mest underbara resor för kropp och själ. Vill du hitta din livsenergi – testa frigörande dans!”
Berit


”På väg ur utmattningssyndrom har frigörande dans varit ett välgörande vitaminpiller! Dansen har hjälpt mig att hitta tillbaka till min lekfullhet och glädje, till att för en stund bara känna härligheten i att leva. I frigörande dans lyssnar jag till min kropp och låter den göra som den vill. Ibland dansa vilt och galet, ibland lätt och svävande, ibland leder musiken mig till att känna inåt, och tiden står liksom still ett ögonblick. Rekommenderas varmt!  Det är lätt att bli entusiastisk – frigörande dans är bäst!”
Anna


"Frigörande dans! En stund att sjunka in i sig själv, sin kropp och sinne! Inga regler bara rytmen, känslan och no mind. Dessutom bra motion".
Per


"Frigörande Dans ger en fantastisk avkoppling, smidighet, fokus, energi och glädje! Som en ljuvlig massage för kropp och själ – kan varmt rekommenderas!"
Inger


"Jag älskar att dansa och att dansa fritt utan koreografi tillsammans med andra är både utmanande och upplyftande. Det kräver mod. Jag känner att jag växer som människa när jag dansar frigörande dans. Det ger mig bl.a. glädje, energi och närvaro samtidigt som det är bra träning för kroppen. Jag är väldigt glad och tacksam för att jag har funnit detta".
Christer

                  


© Lotus Utveckling 2012   ingrid (at) lotusutveckling.se   0709-755 900   Wallingatan 37