Start Samtalsterapi Coaching Frigörande dans Kurser & grupper Företag Om Lotus Utveckling Kontakt Läs mer
Om mig | | Om namnet Lotus Utveckling

Om min egen resaNär jag var klar civilekonom 1991 var mitt mål att bli produktchef. Efter 10 års hårt arbete var jag där, 2001 var jag produktchef. Då hade jag jobbat många långa timmar, många kvällar och helger, bytt jobb och arbetsplats många gånger. Det gick bra karriärmässigt, men jag identifierat mig helt med mitt jobb.


En dag i maj 2001 när jag har jobbat jättemycket med en produktlansering, kom jag hem till min lägenhet klockan halv fem på eftermiddagen, satte mig i soffan, och funderade ”vad gör man, när man kommer hem halv fem?”, ”vad gör jag, när jag kommer hem halv fem?”. Där och då insåg jag att jag hade tappat bort mig själv. Vem är jag? Vad gillar jag att göra? Vad gör mig lycklig? Det kunde jag inte svara på.

Där började min resa till där jag befinner mig idag. Nu mycket väl medveten om vem jag är, vad jag gillar och vad som gör mig lycklig. En resa i personlig utveckling, i att hitta och lära känna mig själv.
För att därefter skapa mitt dröm liv, bestående av min dröm man, mitt dröm boende, mitt dröm jobb osv. Ett liv i balans och harmoni och att leva i sanning med mig själv.

Det är med stor ödmjukhet och tacksamhet som jag tänker på vad fantastiskt livet är som ger oss det vi behöver för att utvecklas och jag har en stor tillit till vår förmåga att skapa det liv vi vill leva.
 

                  


© Lotus Utveckling 2012   ingrid (at) lotusutveckling.se   0709-755 900   Wallingatan 37