Om mig

Jag är en person med stor nyfikenhet på livet och på människor. Jag har en stark övertygelse om att vi kan skapa precis det liv vi vill leva för att få våra behov tillfredsställda. Men då måste vi våga vara sanna mot oss själva och först ställa frågorna och hitta svaren på vem jag är och hur jag vill leva mitt liv?

Jag har en lång praktisk erfarenhet av att arbeta med människor och personlig utveckling, både av enskilda individer och grupper.

Från början är jag ekonom och har haft många jobb bl a som produktchef och affärsutvecklare, så jag känner till de tuffa kraven på en arbetsplats.

Jag har de senaste tjugo åren arbetat som utbildningschef, pedagog och utbildare, i
bl a ledarskap, kommunikation, konflikthantering, feedback och personlig utveckling.

Min egen resa

Jag var mitt i en framgångsrik chefskarriär inom näringslivet. Jag hade stora möjligheter att utvecklas inom mitt ansvarsområde och jag trivdes med mina kollegor och medarbetare. Men någonting viktigt fattades – en känsla av meningsfullhet och glädje.

Jag är Civilekonom med inriktning på marknadsföring. Det hade alltid varit självklart för mig att jobba inom det område jag hade pluggat. Mitt mål när jag pluggade var att bli produktchef och efter 10 år var jag det.

En dag i maj 2001 när jag har jobbat jättemycket med en produktlansering, kom jag hem till min lägenhet klockan halv fem på eftermiddagen, satte mig i soffan, och funderade ”vad gör man, när man kommer hem halv fem?”, ”vad gör jag, när jag kommer hem halv fem?”. Där och då insåg jag att jag hade tappat bort mig själv.

Vem är jag, vad gillar jag att göra, vad gör mig lycklig? – det kunde jag inte svara på.
Där och då började min resa till där jag befinner mig idag. Nu mycket väl medveten om vem jag är, vad jag tycker om och vad som gör mig lycklig. En resa i personlig utveckling, i att hitta och lära känna mig själv.

För att därefter skapa mitt drömliv, bestående av min drömman, mitt drömboende, mitt drömjobb osv. Ett liv i balans och harmoni och att leva i sanning med mig själv.
Det är med stor ödmjukhet och tacksamhet som jag tänker på vad fantastiskt livet är som ger oss det vi behöver för att utvecklas och jag har en stor tillit till vår förmåga att skapa det liv vi vill leva.

Ingrid Thorngren

Diplomerad Samtalsterapeut
Diplomerad Coach.
Diplomerad Frigörande Dans inspiratör
Diplomerad Symbolpedagog
Civilekonom
Egenföretagare
Entreprenör

Lotus Utveckling
Lotusblomman står för:
Vishet, Kunskap och Liv
Vår väg mot ökad medvetenhet och upplysning är lik lotusblommans väg från dyn mot ljuset. När den slingrar sig från mörkret på botten, mot ytan och ljuset, där blomman slår ut i full blom. Likt vår egen resa från mörkret till ljuset, och vår egen storhet.