Möt dig själv och led dig själv

Diplomutbildning i personlig utveckling & självledarskap
Längtar du efter att möta dig själv och ditt sanna jag, bortom all prestation? Vill du skapa mer balans i dig själv och i ditt liv?
Då är min ettåriga utbildning – Möt dig själv och led dig själv – något för dig!

Lär dig Helhetsmetoden och bli en medveten ledare
för dig själv och för andra.
Utbildningen är för dig som vill:

- Komma närmare dig själv och lära dig att lyssna till ditt SANNA jag, din vilja och dina behov.
- Möta HELA dig, det vill säga kroppen, själen, tankarna och känslorna.
- Utveckla en större medvetenhet om vem du är och hur du kan leda dig själv för att skapa
mer BALANS i dig själv och i ditt liv.
Målet är att du ska bli en medveten ledare i ditt liv
Under utbildningen får du insikter, lärdomar och verktyg för att skapa mer helhet och balans i ditt liv. Ett liv där du kan leva i sanning med den du innerst inne är och på det sätt som du mår bra av. Du blir tryggare och tydligare med vem du är, med vad du vill och med vad du behöver.
Som en medveten ledare: • är du i kontakt med din kropp, lyssnar till kroppens signaler

Internatutbildning på Husby Gård, utanför Nyköping

Intresseanmälan till Möt dig själv & led dig själv

Ladda ner och fyll i intresseanmälan och maila till mig. Intresseanmälan är inte bindande.

Vem är utbildningen till för?

För dig som är kvinna, som är intresserad av din personliga utveckling och som vill bli en medveten ledare i ditt liv. Ju bättre du kan leda dig själv, desto bättre kan du också leda
andra. Utbildningen är även för dig som vill utvecklas som ledare på en arbetsplats eller som arbetar som egenföretagare, projektledare eller konsult. Det är en ledarskapsutbildning i personlig utveckling och som anställd kan du få utbildningen betald inom din kompetensutvecklingspeng. Du som är entreprenör kan dra av den på ditt företag som utbildning.

Hur är den upplagd?

Utbildningen är upplevelsebaserad, vilket innebär att vi lär oss och utvecklas genom våra egna upplevelser i de olika övningar vi gör. Vi blandar även teori, samtal och diskussioner för att lära av varandra i gruppen.
Vi jobbar i en liten sluten grupp, som följs åt under året. Här skapar vi trygghet, öppenhet och tillit till varandra för att dela med oss av våra erfarenheter.
Det här är utbildningen för dig som vill uppleva och lära på riktigt, inte bara få teoretiska kunskaper. För dig som längtar efter gemenskapen i en grupp kvinnor som är på samma
resa som du.

Helhetsmetoden - motorvägen till ditt sanna jag:

En utvecklingsprocess i tre steg, för att bli mer:
SANN, HEL OCH I BALANS

Datum & moduler:

Utbildningen är uppdelad i 5 moduler med olika teman. Vi träffas varannan månad under 2020 och bor vid varje tillfälle på internat från torsdag kl 16 till söndag kl 16. Jämna veckor:

Modul 1: Tema Kroppen, 16-19 april
Modul 2: Tema Tankarna, 25-28 juni
Modul 3: Tema Känslorna, 20-28 aug
Modul 4: Tema Själen, 15-18 oktober
Modul 5: Tema Helheten, 26-29 nov

Tidigare kunder:

Så här säger några av mina tidigare kunder på 1-års utbildningen:
”Träffarna gav tid att reflektera kring saker som är viktiga för mig. I en varm och trygg miljö, där vi stöttade och var delaktiga i varandras enskilda spännande resor. Många skratt, lite gråt och mycket kärlek. Det var skönt att göra detta i lugn takt över en längre period. Ingrid är en varm, kreativ och inkännande kursledare. Vill du utvecklas och komma närmare dig själv i gemenskap med andra, är detta något för dig.”
– Pernilla
”Efter utbildningen blev jag en bättre ledare och det var min chefs och mina medarbetares uppfattning. Min övertygelse är att när vi blir i mer kontakt med oss själva och förstår oss själva, blir vi mer balanserade i vårt ledarskap. Vi kan ta ett större ansvar och fatta mer medvetna beslut, vi blir mer trygga och styr inifrån oss själva”.
– Karin

Praktisk information:

Antal: Minst 8 personer och max 14 personer.
Utbildningskostnad: 6.000 kr/modul = 30.000 kr totalt inkl moms för privatpersoner och små företag.
Det går att dela upp betalninen på 3, 6 eller 12 månader.
Större företag och organisationer 40.000 kr exkl moms.
Boka tidigt-pris: Före 30 november, 25 % rabatt på utbildningskostnaden = 22.500 kr inkl moms för privatpersoner resp. 30.000 kr exkl moms för företag.
Internatkostnad: Helpension och boende i tvåbäddsrum: 3.000 kr/modul = 15.000 kr totalt.
Diplom: Efter genomförd utbildning får du Diplom i Medvetet ledarskap.
Anmälan: Fyll i anmälningsformuläret.
Anmälningsavgift: 2.500 kr som är en bekräftelse på din anmälan och ska betalas när du bestämt dig för att gå utbildningen. Beloppet dras av från utbildningskostnaden. Resterande betalning sker innan utbildningens start.
Plats: Husby Gård i Bettna, utanför Nyköping.
Resa: Med bil tar det drygt en timme från Stockholm. Det är lätt att åka kommunalt med tåg till Nyköping och sedan buss nummer 701, som stannar precis utanför gården.